Erdal AYDIN - Müdür

1964 Elazığ doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Elazığ´da tamamladım. 1987 yılında Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Kayseri´de öğretmenlik görevine başladım. 1996 yılında Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yakın-çağ Tarihi ana bilim dalında yüksek lisansımı tamamladım. 1991 yılından itibaren Elazığ ilinde öğretmenlik görevime devam ettim. İlköğretim, ortaokul, genel lise, anadolu ve fen liseleri gibi çeşitli okullarda görev yaptım. Çubuk Bey Anadolu Lisesi pansiyonunu kurmak üzere müdür yardımcısı olarak olarak görevlendirildim. TOKİ Yazıkonak Lisesi´nde kurucu müdür, Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi´nde kurucu müdür, daha sonra Cemil Meriç Fen Lisesi´nde kurucu müdür olarak görev yapıp, bu okulları başarıyla Eğitim-Öğretime açtım. Cemil Meriç Fen Lisesi müdürlüğüne atandım. 2014 yılında aynı binada eğitim öğretim verdiğinden,Cemil Meriç Fen Lisesi ile Kaya Karakaya Fen Lisesi müdürlüklerini birlikte yürütttüm.  2019 tarihinde Elazığ Lisesi´ne müdür olarak atandım. Birçok kurs ve seminerlere kursiyer ve eğitimci olarak katıldım. Hala Elazığ Lisesi müdürü olup, evli ve dört çocuk babasıyım.